Taqabalallahu minna wa minkum [Notice]

This is not mod
I don't know where to start
because I'm not too smart to talk  about this

but tommorow  is a special day for me and especially for moslems
 
Tomorrow is the Eid day  or idul fitri
special day because it is a day of victory for Muslims around the world

So I just wanna say I'm so sorry If someone is Hurt By Me
Once again I'm so sorry for  that
I don't really mean to  do it
And  for My muslim  Friend
Taqobalallaahu minnaa wa minkum shiyamana wa siyamakum
Minal Aidin wal Faidin mohon maaf lahir dan batin

Thank you so much
Best Regards

10 comments:

My friend, I came to visit you, Oh, I meant no harm, do not misunderstand, tomorrow is the Muslim Eid al-Fitr, I wish you a happy

wah....selamat idul fitri juga ya ^^dan jangan lupa modnya terus diupdate XD

mas madara punya mod black rock shooter nggak?? bagi saya donk... :(

selamat idul fitri juga gan ^^
Mod nya keren2 abis dah mantab ! :D
jgn lupa update terus ya gan mod nya :D
Nice job gan :)

black rock shooter tuh anime cewe ya ane ada sih gan cuman g terlalu suka blackshooter

oya met idul fitri juga all tq

bagi donk gan.. kasih link donlotnya aja ke email saya.. pliss gan.. soalnya mau bikin project,, :)

kk madara minta mod naruto jadi musang ada g yg kulitnya ngelupas jadi merah klo ad minta anterin ke eamin saya ayusgemscool@yahoo.co.id itu emain sama sry sama n o r a

Poskan Komentar